Elmer Profesional

Stručnjaci za merenje,pakovanje i etiketiranje

Elmer profesional

Elmer Profesional se bavi prodajom, montažom i održavanjem vaga, pakerica i raznovrsnih uređaja i opreme za trgovinu i industriju. Automatizacijom procesa u koje je uključeno vaganje, pakovanje, mešanje i kontrola robnog poslovanja.

Posle 25 godina poslovanja na tržištu Srbije i okolnih zemalja, posle mnogo prodaja i instalacija opreme u trgovini i industriji i dalje učimo i razvijamo različite aplikacije u našim oblastima. Zahvaljujući tome što zastupamo probrane, kvalitetne, proizvođače opreme okrenute razvoju, iza nas stoji veliko iskustvo u različitim oblastima, a posebno u tehnologiji hrane, Njihovo iskustvo čini našu snagu i znanje većim i omogućava nam da pronađemo odgovore na većinu zahteva naših klijenata. Težimo razvoju i napretku usluga i odnosa sa našim klijentima, kroz uvođenje raznih standarda, obuka i procedura u našem poslovanju. I trudimo se da zadovoljimo zahteve naših kupaca.

Elektronske cene

Sistem bežičnih, elektronskih etiketa DIGI obezbeđuje efikasno,
uspešno i ekonomično poslovanje. Ne postavljaju se kablovske
instalacije, vec je sistem povezan sa lokalnim računarskim sistemom..

Samouslužni sistemi

Popularno u specijalizovanim prodavnicama i supermarketima.Novi način trgovine.Sveobuhvatno samoplaćanje,kupac sam skenira odabrane artikle i vrši plaćanje.

PC vage

Nova generacija pametnih vaga.Odlikuje ih velika brzina,tačnost i prelepi dizajn.

 

Elmer profesional

Radno vreme

Radnim danom

08 – 16 časova

vikend

ne radni

kontakt

telefon

+(381) 21 475 80 20

Mail

prodaja@elmerpro.com

Adresa

Reljkovićeva 52a

21132 Petrovaradin

Srbija

Share This