Galerija

Konatkt

Kako otvoriti restoran?

Sastavni deo svakog ugostiteljskog objekta je rashladna oprema, bez obzira da li u sastavu imate kuhinju ili ne. S obzirom da je izuzetno širok spektar rashladne opreme, mi ćemo je ovde podeliti u tri segmenta.

RESTORANI

Za početak, najvažniji su frižideri i zamrzivači.

Svežinu namirnica očuvaće neki od frižidera iz naše ponude.
Zavisno od kapaciteta vaše kuhinje predlažemo neke od dve varijante – 700 i 1.400 litara kapaciteta. Svi frižideri su kompletno izrađeni od nehrđajućeg čelika AISI304. Frižideri imaju osvetljenje, digitalni termostat i unutrašnji i spoljašnji dihtung. Frižideri su izgrađeni i u varijanti sa staklenim vratima.

U istoj varijanti suzamrzivači, kapaciteta 700 i 1.400 litara, sa INOX vratima ili staklenim. Rashladno područje ovih zamrzivača je od -18 do -22°C.

Vašoj kuhinji potrebni su i hladni stolovi, a mi ih imamo u varijanti sa dvetri i četiri fioke. Ovi stolovi su lako pomerljivi jer imaju točkiće. Radna ploča je od Inoxa, a za temperaturu komora zadužen je digitalni termostat. Temperaturu možete uvek pratiti zahvaljujući led displeju.

KAFIĆI

Poseban akcenat ćemo ovde staviti na frižidere za piće i frižidere za vina.

Frižideri za piće koje želimo da vam predstavimo su sledećih karakteristika, i svima njima je zajedničko unutrašnjost koja je od aluminijuma, podesive nožice, digitalni termostat, digitalni prikaz temperature, unutrašnje osvetljenje i ventilaciono hlađenje. Ovi frižideri za piće su svoju namenu pronašli i u trgovinskim objektima jer predstavljaju i odličan izložbeni prostor.

Kada su u pitanju vina, i sami znate da je kod njih vrlo važna temperatura. Zato je vrlo važno odabrati pravi frižider za vina, kako bi vaši gosti dobili najbolje. Kod frižidera za vino u našoj ponudi procesi hlađenja su automatizovani. U ponudi imamo frižidere za vino sa različitim kapacitetima, a tu su i oni koji imaju prostor za reklamu.

POSLASTIČARNICE

Posebno smo želeli da vam prestavimo ovaj segment rashladne opreme – vitrine za kolače i fontane za sokove.

Za najslađi izložbeni prostor u vašem ugostiteljskom objektu zadužene su vitrine za kolače. Ako u ponudi imate samo par kolača onda vam predlažemo manje vitrine koje imamo u različitim bojama pa se vrlo lako mogu uklopiti u enterijer vašeg restorana. Imamo u ponudi vitrinu u sivoj i zlatnoj boji, kapaciteta 800 litara, a unutrašnje osvetljenje daje poseban sjaj vašim poslasticama.

Uz kolače se odlično slažu boza i limunada, a fontane za sokove su zadužene baš za njih. Ove fontane za sokove su dizajnirane i tehnički prilagođene, te garantuju savršeno mešanje sokova. Svi delovi dispenzera koji dolaze u kontakt sa sokom lako i brzo se rasklapaju i čiste. Posuda je napravljena od polikarbonata otpornog na udarce i profilisanog za hranu u zapreminama od 12 i 19 litara.

Naravno, u ponudi imamo i ostale rashladne elemente za vaš ugostiteljski objekat kao što su – hladne banket vitrineblast chillerpica stolovi sa salatarom i pica stolovi sa frižiderom. O njima ćemo detaljno pisati u narednim tekstovima, a do tada posetite stranice našeg sajta posvećene njima i upozajte se sa ponudom.

Za sva pitanja i sugestije, savete i diskusije, stojimo vam na raspolaganju, pa našeg agenta možete kontatirati putem telefona ili e-meila. Uvek možete doći i do nas pa da uz dobru kaficu razmotrimo sve opcije za vaš ugostiteljski objekat.

Elmer Profesional

Kompletna ponuda

admin

SerbianEnglishItalianGermanRussian