Galerija

Konatkt

[ o kompaniji ]

Elmer professional

Elmer Profesional se bavi proizvodnjom, prodajom, montažom i održavanjem vaga, pakerica kao i raznovrsnih uređaja za industriju i trgovinu. Posle 25 godina poslovanja na tržištu Srbije i okolnih zemalja, posle mnogo prodaja i instalacija opreme u trgovini i industriji i dalje učimo i razvijamo različite aplikacije u našim oblastima. Zahvaljujući tome što zastupamo probrane, kvalitetne, proizvođače opreme okrenute razvoju, iza nas stoji veliko iskustvo u različitim oblastima, a posebno u tehnologiji hrane. Njihovo iskustvo čini našu snagu i znanje većim i omogućava nam da pronađemo odgovore na većinu zahteva naših klijenata. Težimo razvoju i napretku usluga i odnosa sa našim klijentima, kroz uvođenje raznih standarda, obuka i procedura u poslovanju i trudimo se da zadovoljimo zahteve naših kupaca.

[ Naša strategija ]

Naša filozofija

Zahvaljujući tome što zastupamo veći broj inostranih firmi, iza nas stoji veliko iskustvo renomiranih svetskih proizvođača u tehnologiji hrane, koja čini našu snagu i znanje većim i omogućava nam da pronađemo odgovore na većinu zahteva kupaca

Misija

Posebno ističemo naš servis kao referentnu prednost, jer omogućava instalaciju i servisiranje sve opreme u garantnom i održavanje opreme u vangarantnom roku sa ugradnjom originalnih rezervnih delova.

Vizija

Novina je da smo na osnovu izraženih potreba naših partnera uveli uslugu redovnog održavanja po Ugovoru sa ili bez 24h dežurstvom.

Vrednosti
[ +]
Trenutnih klijenata
[ +]
godina iskustva
[ +]
Nagrade
[ +]
Kontinenti
[ Naša politika ]

Gradimo partnerski odnos sa našim kupcima na obostranu korist.

Najbolji dokaz naše profesionalnosti i kvaliteta opreme koju nudimo su naši zadovoljni partneri.

U cilju poboljšanja usluga koje vršimo naša firma je rešena da uvede standarde ISO 9001, ISO 17025, ISO 17025 i ISO 14001. Bilo bi nam veliko zadovoljstvo da nas kontaktirate ukoliko ste zainteresovani za neki od vidova saradnje koji nudimo Uslugu ili opremu.

[klijenti ]

Šta kažu o nama

Dugo smo stavljali na papir kako da pokrenemo proizvodnju testenine i pronašli smo Elmer Profesional, pomogli su nam od prvog koraka pa na dalje... Svaka čast!
Jelena S.
Klijent
U ova teška vremena, za sve nas koji se bavimo ugostiteljstvom i turizmom opstali smo uz pomoć i podršku naših partnera iz Elmer Profesionala. Tople preporuke svima za saradnju.
Goran G.
Klijent
Nije lako započeti sa radom a i kada započnete trebate imati nekog sigurnog, ko je tu uvek za Vas. Servis i održavanje svih naših mašina nam radi Elmer Profesional.
Marko U.
Klijent
SerbianEnglishItalianGermanRussian