Proizvodi

close
apps proizvodi

O nama

Firma ELMER Profesional bavi se prodajom, servisom, održavanjem, proizvodnjom i automatizacijom raznovrsnih uređaja i opreme za trgovinu, ugostiteljstvo i industriju hrane, a u prvom redu sistema za vaganje u svim granama industrije.

Posle 20 godina poslovanja na tržištu Srbije i okolnih zemalja, nalazimo se među liderima prodaje i instalacije opreme u industriji hrane. Zahvaljujući tome što zastupamo veći broj inostranih firmi, iza nas stoji veliko iskustvo renomiranih svetskih proizvođača u tehnologiji hrane, koja čini našu snagu i znanje većim i omogućava nam da pronađemo odgovore na većinu zahteva kupaca.

Posebno ističemo naš servis kao referentnu prednost, jer omogućava instalaciju i servisiranje sve opreme u garantnom i održavanje opreme u vangarantnom roku sa ugradnjom originalnih rezervnih delova. Novina je da smo na osnovu izraženih potreba naših partnera uveli uslugu redovnog održavanja po Ugovoru sa ili bez 24h dežurstvom.

Naša politika je da gradimo partnerski odnos sa našim kupcima na obostranu korist. Najbolji dokaz naše profesionalnosti i kvaliteta opreme koju nudimo su naši zadovoljni partneri. U cilju poboljšanja usluga koje vršimo naša firma je rešena da uvede standarde ISO 9001, ISO 17025, ISO 17025 i ISO 14001.

Bilo bi nam veliko zadovoljstvo da nas kontaktirate ukoliko ste zainteresovani za neki od vidova saradnje koji nudimo Uslugu ili opremu.                     

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam