Galerija

Konatkt

Izjava o zaštiti podataka

Zaštita i bezbednost vaših ličnih podataka je veoma važna za nas. Svrha informacija sadržanih u ovoj Izjavi o zaštiti podataka je da vam pruže uvid u to kako i u koje svrhe se podaci sakupljeni u toku korišćenja našeg veb sajta koriste s naše strane. Zalažemo se za zaštitu podataka i za poštovanje propisa koji se odnose na zakone o zaštiti podataka (Zakon o zaštiti podataka – DSG, Osnovni propis o zaštiti podataka, TKG).

Korišćenjem našeg veb sajta, slažete se sa sledećim pravilima naše izjave o zaštiti podataka:

A. Lični podaci

Lični podaci su oni podaci koji omogućavaju da budete identifikovani. Oni uključuju npr. ime i prezime, e-mail adresu, adresu, broj telefona. Lični podaci će biti samo sakupljeni i obrađeni s naše strane.

B. Drugi podaci

Osim onih koji su navedeni u tački A. ne postoje drugi lični podaci koji se prikupljaju s naše strane. U cilju bolje upotrebljivosti i performansi naših usluga prikupljaju se samo opšte informacije o vašem mobilnom uređaju; kao što su rezolucija ekrana i verzije operativnog sistema i pregledača.

C. Informacije o sigurnosti podataka

Mi smo osigurali naš sajt i druge sisteme pomoću tehničkih i organizacionih mera protiv gubitka, uništenja, pristupa, modifikacije ili distribucije sačuvanih podataka od strane neovlašćenih lica. Uprkos redovnih kontrola, potpuna zaštita od svih opasnosti nije moguća.

D. Veze prema drugim dobavljačima

Naše veb sajt sadrže dodatne informacije od drugih dobavljača. Povezani sadržaji su kreirani od strane trećih lica i mi nemamo nikakav uticaj na njih. Naša odgovornost za povezani sadržaj je isključena. Izjava o zaštiti podataka se ne može primeniti na povezane veb sajtove i platforme.

E. Obaveštenja, ispravke, brisanje

Ako vam nije jasno koji od vaših ličnih podataka će biti obrađeni, možete zahtevati da vam dostavimo odgovarajuću potvrdu o tome, da ispravite bilo koju netačnost ili da izbrišete vaše lične podatke. Konačno, u zavisnosti od okolnosti, imate pravo da ograničite obradu i prenos podataka (prenosivost podataka). Odgovarajuća pitanja molimo pošaljite na office@elmerpro.com

F. Pitanja, sugestije, komentari

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom izjavom o zaštiti podataka, ili želite da nam dostavite predloge ili komentare, kontaktirajte nas na office@elmerpro.com

G. Promene u izjavi o zaštiti podataka

Ako je naša izjava o zaštiti podataka promenjena, objavljena je trenutna verzija sa ažuriranim datumom objavljivanja u ovom trenutku.

SerbianEnglishItalianGermanRussian