Elmer Profesional STRUCNJACI ZA OPREMU U INDUSTRIJI, VAGANJE, PAKOVANJE I AUTOMATIZACIJU.

Misija

Nasa misija je da prodajemo i odrzavamo kvalitetne uredjaje u oblasti industrije sa nasim kvalitetnim dobavljacima, koristeci njihovo i nase 30-to godisnje iskustvo. Tezimo najvecem mogucem procentu uspesno izvrsenih servisnih intervencija sa sto vecim brojem proizvodjaca.

Vizija

Nasa vizija je da postanemo jedno od najboljih firmi u okruzenju, koje snabdeva nase klijente modernim i kvalitetnim proizvodima. Tezimo automatizaciji usluge servisa klijentima sa stalnim rastom delova na zalihama, kao povecanu sigurnost nasih klijenata u nasu brzu intervenciju.

Vrednosti

Nasa vrednost je sto klijentima prodajemo opremu, koja im zaista treba i koja zadovoljava njihove potrebe u trenutku kupovine, a i u sledecem trenutku rasta njihovog preduzeća. Nas servis je sigurnost, koju osecaju nasi klijenti, pre kupovine i u toku eksploatacije.

Naša politika

Gradimo partnerski odnos sa našim
kupcima na obostranu korist.

Najbolji dokaz naše profesionalnosti i kvaliteta opreme koju nudimo su naši zadovoljni partneri.
U cilju poboljšanja usluga koje vršimo naša firma je rešena da uvede standarde ISO 9001, ISO 17025, ISO 17025 i ISO 14001. Bilo bi nam veliko zadovoljstvo da nas kontaktirate ukoliko ste zainteresovani za neki od vidova saradnje koji nudimo Uslugu ili opremu.